Notícies

3r Concert Benèfic de Cors Gospel a Olot

Resum del 3r Concert Benèfic de Cors Gospel a Olot. Hi participen: Tastet de Gospel, Gospel Valles, Gospel Sentits, Gospel Girona i Gospel Cor Garrotxa. Clica aquí per veure vídeos i article complet. Font: eldigitaldegirona.cat

Continue Reading

Dissabte 27 de juny: Concert solidari a Girona

Us proposem un concert a benefici de la fundació Nzuri Daima, que treballa en projectes de cooperació a l’Àfrica, adreçats a facilitar que els nens puguin anar a l’escola.

Continue Reading

Ressó del concert Solidari per als infants més necessitats – El Punt Avui

“Gospel Girona omple el Viader per una bona causa“. 05.01.2015. El Punt Avui. Foto de Joan Sabater.

Continue Reading

Ressó del concert Solidari per als infants més necessitats

“Gospel solidari a Girona per als infants més necessitats”. El Diari de Girona. 05.01.2015.

Continue Reading

El concert de Reis deixa petit l’auditori de la Casa de Cultura

Concert a la Casa de Cultura

El 4 de gener de 2015, la Casa de Cultura de Girona va acollir un concert del Cor Gospel Girona organitzat per l’entitat sense ànim de lucre Designfortakeaway. El concert tenia com a objectiu recollir fons per als programes dirigits a infants que realitza la Creu Roja. Hi van assistir unes 120 persones, que van omplir del tot l’auditori Josep Viader, i s’hi van recollir més d’un miler d’euros, que es van destinar a costejar les despeses dels berenars que la Creu Roja ofereix als infants més necessitats del Centre de Mediació Social de la ciutat.

Continue Reading

Ressó del concert Solidari per als infants més necessitats – La Vanguardia

“Gospel solidari a Girona per recaptar fons pels infants més necessitats“. La Vanguardia. 04.01.2015

Continue Reading

“Gospel amb el Cor” omple el teatre del Centre Cívic Sant Narcís

Concert a Sant Narcís

El concert Gospel amb el Cor, organitzat per l’Associació de Comerciants de Sant Narcís-Sector Dominiques i el Cor Gospel Girona, va omplir del tot el teatre de Centre Cívic Sant Narcís. La recaptació del concert, celebrat el 23 de desembre de 2014, es va destinar a la Marató de TV3, dedicada a les malalties del cor.

Continue Reading

Èxit al concert de clausura de l’Espai Art de l’Espai Gironès

El 7 de juny de 2014 va ser un gran dia per a la nova etapa del nostre cor. Va ser l’estrena en la direcció de Xavier Thió, que durant 4 intensos mesos de treball ha aconseguit un so i un grup humà fantàstics, i l’estrena d’un nou repertori. Moltes gràcies al nostre director, també al pianista Jordi Prat i a tots els membres del cor.

Continue Reading
© COR GOSPEL GIRONA | Disseny web: 112webs